Drijfverenconsultant

“Zonder drijfveer, drijf je maar wat”

ONTDEK JOUW PERSOONLIJKE DRIJFVEREN

De wereld verandert in hoog tempo en dat vraagt om aanpassingsvermogen van organisaties én de mensen die er werken. Hoe houden we onze organisaties slagvaardig en flexibel? En onze mensen scherp, up-to-date en betrokken?

DRIJFVERENSHOW - BINNENKORT IN HET THEATER!
WELKE KLEUR BEN JIJ?
WELKE KLEUR BEN JIJ?

Ben jij benieuwd welke kleureigenschappen je bezit? Waar je verbeterpunten zitten? Wij leggen ze allemaal voor je uit tijdens een ontzettend leuke Drijfverenshow! Kom er achter waar je nu staat en of deze plek de juiste is! Zowel in bijvoorbeeld je huidige baan als mede wellicht in je privé-leven? Stel doelen samen en ga op weg naar die betere prestatie.

Persoonlijk profiel

Welke twee kleuren staan vooraan in jouw persoonlijk profiel?

Drijfverenshow

Een korte cursus in de vorm van een interactieve theatervoorstelling!

Terugkoppeling

Welke doelstelling of droom heb jij dit jaar?

BIJSTELLEN VAN DE ZENDER

Elk waardensysteem kent zijn kwaliteiten, maar ook valkuilen. Jouw profiel bied je meer inzicht in jouw omgang met anderen en geeft een beeld van de functie of loopbaan die het best bij jouw persoonlijkheid past. Ieder mens is uniek en het is de combinatie van drijfveren die jouw persoonlijkheid tekent.

bijstellenvandezender

Meer weten over jouw drijfveren en
wat JAMAVRO hierin voor jou kan betekenen?

We starten met een online test om de voorkeur van de diverse waarden uit het systeem van Clare W. Graves te bepalen. De resultaten van de test worden weergegeven in de bij de diverse waarden behorende kleuren. Uw persoonlijk profiel. U krijgt hierover uitleg en mogelijk dat een vervolg afspraak gemaakt wordt over de coaching in de praktijk.